Callux - Pedikűr

Callux Pedikűr XIX - Kispest

Callux Pedikűr Kispest

Alexa

Szisztok! Alexa vagyok műkörömépítő, manikűrős-pedikűrös és callux terapeuta. Szeretettel várlak Callux pedikűr kezelésre Kispesten, az Alexa szépségszalonban.
Egészen fiatalon kezdett érdekelni először a műköröm, valamint a kéz- és körömápolás világa majd közel 12 évnyi profi műkörömépítői tapasztalattal a hátam mögött, egy szakmai továbbképzéseken szembe találkoztam a Callux kezeléssel, amely hazánkban is méltán egyre nagyobb népszerűségnek örvend. 

Mivel a lábaink Egész életünkben „szolgálnak” , megérdemlik a törődést és a havi egyszeri kényeztetést , spa ápolást.

Továbbképzéseken mindent  megtanultam a láb anatómiájáról, elsajátítottam a legújabb pedikűr technikákat, és 2020-ben okleveles a Callux terapeuta is lettem.

Küldetésem, hogy a hozzám járó vendégeimnek  egészséges és bársonyosan sima lábfejet varázsoljak, amelyet büszkén mutatnak meg a nyitott lábbelijükben. 

CALLUX Kispest

A callux pedikűr célja a lábfej és a talp egészséges működésének megtartása, a bőr élettanilag bekövetkező öregedési folyamatainak késleltetése. Mivel a lábaink Egész életünkben „szolgálnak” , megérdemlik a törődést és a havi egyszeri kényeztetést , spa ápolást.
A Callux pro egy lengyel professzionális bőrápolási rendszer. Ez a lábpeeling egy hámlasztásos eljárás, ami igazából nem is egy pedikűr kezelés, hanem inkább wellness élmény ami ugyan olyan szépen eltűnteti a bőrkeményedést mint a szikés eljárás.
Fájdalommentes, nem használok szikét mégis eltüntetem a bőrkeményedést. Biztonsággal alkalmazható cukorbeteg és vérzékeny vendégeknél is. A végeredmény puha láb hosszu időre.

Műköröm lábra

Sokan meglepődhetnek, de egyre többen készítettnek már a lábműkörmöt is! Eredeti célja a korrekció, csakúgy, mint a kezeknél. Itt legtöbbször akkor tettek műkörömalapanyagot lábkörömre, ha az sérült valamiképp: a cipő túl szoros, ezért levált a köröm, vagy más fizikai behatástól válik el a hústól, esetleg deformálódik.
Ezekre nyújt kiváló esztétikai és kényelmi megoldást is a korrekció. A korrekció ugyanolyan porcelán anyaggal történik, amelyet a kézkörmöknél is használunk. Ezekkel kissé meg is hosszabbíthatjuk vagy alakíthatjuk a természetes köröm formáját. Itt csak és kizárólag épített technika alkalmazható (sablonnal vagy anélkül), ugyanis bár létezik a lábra is tip, de itt is hasonló probléma lép fel, mint a kezeken használt tipnél: nincs annyiféle, ahány típusú köröm létezik. Így a felválás egyik fő okát kiküszöböljük,és a köröm teljesen igazodni fog a természetes körömhöz.
A legtöbb vendég lakkozás helyet kéri, hogy hetekig tökéletesek legyenek a körmei.
A lábra készített műkörmöket rendszeresen pedikűröztessük, hogy elkerüljük a gombás fertőzések kialakulását.

Körömprotézis Kispest

A körömprotézis olyan módszer, amely segítségével mesterséges kéz és lábkörmöt készíthetünk. A körömpótlást a körömcsonkra építjük, amely hónapokig használható, eltakarva a sérült részt. A körömprotézis megoldást jelenthet az esztétikailag zavaró, sérült vagy hiányos, töredezett, megvastagodott köröm-deformáció. A kezelés után a köröm igény szerint lakkal fedhető.

Pedikűr Kispest

Az esztétikai pedikűr magában foglalja a talpakon lévő esetleges bőrkeményedések eltávolítását vágással és reszeléssel, a körmök formázását, masszázst, és a nedvesség visszapótlását ápoló  és vitalizáló szerekkel.

A gyógypedikűr kezelés során egyéb betegségeket kezelünk,  például a tyúkszem eltávolítása, a megvastagodott, esetleg elszíneződött gombás köröm levékonyítása, eltávolítása, kezelése, ha szükséges, körömprotézis készítése, a benőtt körömsarkak eltávolítása, a gyulladás csökkentése.

Ajánédkutalvány

Ajándékozd a szépséget szeretteidnek

Lepd meg a Kedveseid, Szeretteid, Barátaid ajándékutalvánnyal, és válasszanak bármely szolgáltatásomból. 

Callux - Pedikűr

Árak

Lábápolás
Esztétikai pedikűr
5.600 Ft
Esztétikai pedikűr + spa lábápolás
6.700 Ft
Callux pro hámlasztós pedikűr
6.700 Ft
Kombinált pedikűr ( Callux+ szike)
8.900 Ft
Géllak
6.700 Ft
Pedi + géllak
10.500 Ft
Körömprotézis építése ( öregujj )
3.400 Ft / db
Lábmanikűr
2.800 Ft
Halpedikűr
Kéz
2.200 Ft
Halpedikűr (most akciósan!)
4.490 Ft
Halpedikűr bérlet 5 alkalom +1 ajándék
21.900 Ft
Pedikűr + halpedikűr csomag
7.100 Ft
Halpedikűr + Spa ápolás csomag
6.600 Ft

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és a változás jogát fenntartjuk.

Rólunk

Szépségszalonunkban mindannyian kiemelkedő szakmai színvonalat képviselünk, és folyamatosan képezzük magunkat, hogy mindenből csak is a legjobbat kaphasd!

Kapcsolat

1196, Budapest, Templom tér 16.

Megközelíthető autóval az Ady Endre útról, vagy tömegközledéssel a 68 / 151 -es busszal vagy 42-es villamossal, a megállóktól 3-4 percnyi sétával.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek 10:00 – 19:00
Szombat 09:00 – 12:00
Vasárnap Zárva

Szombaton, csak időpontfoglalással!

Bejelentkezés

Kozmetika:+36 70 576 2372
Fodrászat:+36 70 301 7657
Műköröm:Minden időpont betelt
Pedikűr:Minden időpont betelt
Halpedikűr:+36 20 547 3100
Kriszti masszázs:+36 70 602 3053

@alexaszepsegszalon.hu – 2024