Halpedikűr

Halpedikűr XIX - Kispest

Halpedikűr Kispest

Alexa

Szisztok! Alexa vagyok műkörömépítő, manikűrős-pedikűrös és callux terapeuta. Szeretettel várlak vadonatúj halpedikűr kezelésre Kispesten, az Alexa szépségszalonban.
Egészen fiatalon kezdett érdekelni először a műköröm, valamint a kéz- és körömápolás világa majd közel 12 évnyi profi műkörömépítői tapasztalattal a hátam mögött, egy szakmai továbbképzéseken szembe találkoztam a halpedikűr kezeléssel, amely hazánkban is méltán egyre nagyobb népszerűségnek örvend. 

Mivel a lábaink Egész életünkben „szolgálnak” , megérdemlik a törődést és a havi egyszeri kényeztetést , spa ápolást.

Továbbképzéseken mindent  megtanultam a láb anatómiájáról, elsajátítottam a legújabb pedikűr technikákat. Küldetésem, hogy a hozzám járó vendégeimnek  egészséges és bársonyosan sima lábfejet varázsoljak, amelyet büszkén mutatnak meg a nyitott lábbelijükben. 

Halpedikűr Kispest

Már a szalonunkban is kipróbálhatod a halpedikűrt, hogy a garra-rufa halak nyújtotta lábápolás különleges élményét is megtapasztalhasd. A kezelés kíméletes módon varázsolja a bőrt egészségessé és bársonyosan puhává, miközben relaxál. Gyere és próbáld ki nálunk!

Bővebben a Halpedikűrről

A Garra rufa halak a természetben igen meleg, táplálékban szegény vizek lakói. Ezért is alakult ki, hogy a vízben tévedő állatok, illetve emberek bőréről próbálják leszívogatni az ott fellelhető szerves tápanyagokat, úgy, mint a bőr elhalt hámsejtjeit.
A halak ezen tulajdonságait az ott élők már régóta ismerik, és alkalmazzàk őket a különböző bőrbetegségekben szenvedő emberek tüneteinek enyhítésére.
Napjainkban a halak ezen jótékony tulajdonságaira jelentős terápiás ágazat épült. A Garra rufa halak sok bőrbetegség tüneteit enyhíti, úgy, mint a pikkelysömör és az ekcéma. Illetve a bőr elhalt hámrétegeinek az eltüntetésében is jeleskedik. A kezelés kíméletes és fájdalommentes.
A halak az emberi betegségeket nem terjesztik, a higiéniáról komplex szűrő és környezetbarát fertőtlenítő rendszer gondoskodik.

Ajánédkutalvány

Ajándékozd a szépséget szeretteidnek

Lepd meg a Kedveseid, Szeretteid, Barátaid ajándékutalvánnyal, és válasszanak bármely szolgáltatásomból. 

Halpedikűr Kispest

Árak

Halpedikűr
Kéz
2.200 Ft
Halpedikűr (most akciósan!)
4.490 Ft
Halpedikűr bérlet 5 alkalom +1 ajándék
21.900 Ft
Pedikűr + halpedikűr csomag
7.100 Ft
Halpedikűr + Spa ápolás csomag
6.600 Ft

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és a változás jogát fenntartjuk.

Rólunk

Szépségszalonunkban mindannyian kiemelkedő szakmai színvonalat képviselünk, és folyamatosan képezzük magunkat, hogy mindenből csak is a legjobbat kaphasd!

Kapcsolat

1196, Budapest, Templom tér 16.

Megközelíthető autóval az Ady Endre útról, vagy tömegközledéssel a 68 / 151 -es busszal vagy 42-es villamossal, a megállóktól 3-4 percnyi sétával.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek 10:00 – 19:00
Szombat 09:00 – 12:00
Vasárnap Zárva

Szombaton, csak időpontfoglalással!

Bejelentkezés

Kozmetika:+36 70 576 2372
Fodrászat:+36 70 301 7657
Műköröm:Minden időpont betelt
Pedikűr:Minden időpont betelt
Halpedikűr:+36 20 547 3100
Kriszti masszázs:+36 70 602 3053

@alexaszepsegszalon.hu – 2023