Fodrászat

Fodrászat Kispest

Fodrászat

Hamarosan újra a szolgáltatásaink között!

A hajunknak nem csak jónak kell lennie, hiszen akkor szép igazán, ha az ápolt és egészséges is.

A legjobb kezekben

Kispesti fodrászatunkban csak a fantáziád (és természetesen a hajad) szabhat határt, így közösen megtalálva választhatsz frizurát számos lehetőség közül.

Fodrászatunkban női és férfi hajvágás mellett, a gyerekekre is gondolunk. Számukra is trendi, divatos fiatalos frizurákat készítek az igényeiteknek megfelelően. Családbarát fodrászat vagyunk, gyertek bátran az egész családdal.

Számunkra egy jó frizura alapja a gondos hajmosásnál kezdődik és ehhez természetesen egy lazító fejmasszázs is társul, hogy a rohanó hétköznapokban a nálunk töltött idő pihenésről ,kikapcsolódásról is szóljon. A fejmosás lényege ,hogy feloldjuk a fejbőrön lerakódott faggyútermelődést, a megtapadt szennyeződéseket ,eltávolítsuk a nehézfémeket. Mindez hozzájárul a precízebb frizura kialakításához,valamint a megfelelő hajszín elkészítéséhez.

A különböző hajvágási technikákkal készült frizurákat, de természetesen a klasszikus formákat is a mai kornak megfelelően készítjük el.

Változatos színek

Ha már unod a mostani hajszíned, vagy csak egy kis színt vinnél az életedbe? Hozz képet az elképzeléseidről, vagy bízd ránk magad, a végeredmény mindenképp tökéletes lesz! Kérd bátran a hajfestés bár változatát attól függően, hogy valami visszafogottra vágysz, vagy kipróbálnál egy extravagáns élénk és vibráló színt.

Garantáljuk, hogy legjobb kezekben leszel és, hogy a hajad ápoltabb, fényesebb ,teltebb hatású lesz ,hiszen ezekkel a korszerű színpigmenteket tartalmazó hajmaszkokkal mindez elérhető!

Irízálló hatású színező

Egy új forradalmi egyszeri alkalomra szóló irízálló hatású színező! Ha alkalmi frizurádat szeretnéd feldobni vagy csak a szürke hétköznapokat színesebbé tenni ,akkor itt a lehetőség hogy te is kipróbáld, ezt az új terméket!

De vigyázz, mert csak a Napfénynél irízáll igazán, ugyanis hő hatására jön elő a felvitt színkompozíció, amit a következő hajmosásnál el is tüntethetsz a hajadról…. A kívánt hatás elérése érdekében ezt a szolgáltatást egyenlőre csak a középbarna, sötétbarna illetve fekete hajú vendégek tudják igénybevenni!

Ombre / Sombre / Balayage

A mai napig az egyik legközkedveltebb átmenetes hajfestés, amely a szépséges mellett praktikus is, mert igényel olyan sűrű hajfestést, mint egy klasszikus tőfestést. Hajfestésünk sokáig természetes marad.

Az Ombre hajfestés árnyalt hajfestést jelent, ahol a hajad vége felé világosodik és persze ez fordított változatban is elérhető, amikor a hajvég felé sötétedik. Az igazán látványos hatáshoz javasolt vállig vagy hátközépig növeszteni a hajadat, így gyönyörűen el lehet nyújtani a színátmeneteket.

A Sombre hajfestés az ombre világosabb verziója. Ennél a festésnél az árnyalatváltás magasabban kezdődik, így természetesebb, lágyabb lesz, kevésbé tűnik lenőtt hatásúnak az új frizura, és nem lesz olyan kontrasztos, mint az ombrenál.

A Balayage hajfestés esetén a sötét és világos tincseid fokozatosan váltják egymást a fejtetőtől a hajvégekig, ezerféle árnyalat játékával jutalmazva meg frizurádat. Ez egy szabad kézi technika, sepregető mozdulatokkal viszem fel a színeket.

Ha Te is szeretnél egy trendi átmenetes hajfestést, de csak is a legjobb kezekre bízod a frizurád, akkor jelentkezz be hozzánk a kispesti fodrász szalonunkba, az Alexa szépségszalonban és garantáljuk az elégedettségedet.

Hajtődauer

A dauer, vagyis a tartós hullám a 80-90-es évek csúcstrendje volt. Erről a göndörítési technikáról legtöbbünknek a tupírozott, frizurák jutnak eszünkbe, de léteznek szolidabb változatai. A  hajdődauer csak a hajtövét emeli meg a hajadnak, nem lesz göndör, csupán jó tartást biztosít a lelapuló hajnak.

Alkalmi frizurák

Hivatalos vagy egy elegáns eseményre és azon gondolkozol, milyen alkalmai frizurát készíttess? Tanácstalan vagy, hogy milyen alkalmi frizura állna a legjobban az alkalomra, vagy mi illik a legjobban az az arcodhoz? Esküvői konty legyen vagy inkább leengedett haj? Egyáltalán milyen alkalmi frizura típusok vannak?

Nálam minden kérdésre választ kapsz! Több mint 27 év tapasztalatával a hátam mögött, garantálom, hogy a gyönyörű frizurádra mindenki emlékezni fog!

Az Alexa szépségszalon fodrászat Kispest szívében található, így bárhonnan gyorsan és egyszerűen megközelíthető, akár a „nagy napon” is!

Fodrászat

Galéria

Fodrászat Árak

Árak

Hamarosan újra a szolgáltatásaink között

schwarzkopf-chroma-id-intense-pigment-bonding-color-mask
142748

Rólunk

Szépségszalonunkban mindannyian kiemelkedő szakmai színvonalat képviselünk, és folyamatosan képezzük magunkat, hogy mindenből csak is a legjobbat kaphasd!

Kapcsolat

1196, Budapest, Templom tér 16.

Megközelíthető autóval az Ady Endre útról, vagy tömegközledéssel a 68 / 151 -es busszal vagy 42-es villamossal, a megállóktól 3-4 percnyi sétával.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek 10:00 – 19:00
Szombat 09:00 – 12:00
Vasárnap Zárva

Szombaton, csak időpontfoglalással!

Bejelentkezés

Kozmetika:+36 70 576 2372
Műköröm:+36 20 547 3100
Pedikűr:+36 20 547 3100
Kriszti masszázs:+36 70 602 3053
Kati masszázs:+36 70 776 8807

@alexaszepsegszalon.hu – 2023