Masszázs

KispesT - Huszár Katalin

Masszázs Kispesten

Kati

Huszár Katalin vagyok okleveles frissítő/relaxáló/svéd és nyirok, wellness és alakformáló masszőr.

Az Alexa szépségszalon új masszőre. Az utóbbi jó pár évben sok ember jött az életembe és egy dolog volt közös bennük megkérdezték  maszírozok e. A válaszom az volt, hogy nem a következő kérdés pedig az volt miért…

Aztán egy masszázs oktatáson találtam magam ami nagyon tetszett. Az oktató első mondata a gyakorlaton az volt Kati te mennyi ideje maszírozol…..

Azóta teljesen bele szerettem a szakmába. Jártam több továbbképzésen, és jelenleg is fejlesztem magam.

Amit az élet kivesz az emberből, azt a masszázs vissza adja... 

Ebben a rohanó világban mindenki akkor lassít ha beteg lesz! Ne várd ezt meg! Tegyél az egészségedért legalább annyit, hogy betérsz hozzám egy kellemes masszázsra! /na nem mindegyik kellemes de hatásos/. Hisz a masszázs maga a gyógyító energia!

Szeretettel várom kedves vendégeimet masszázsra Kispest szívében !

Nyirokmasszázs

Célja, hogy a nyirokrendszer zavarai következtében a szövetekben felgyülemlett vizet, méreganyagokat eltávolítsa, megszüntesse az ödémát (duzzanatokat) és fokozza a szervezet ellenálló képességét. A masszázs csökkenti a nyiroködémát és felgyorsítja a sejtek anyagcsere folyamatait.
A kezelés emellett javítja a közérzetet: aktiválja az immunrendszert, feszültségoldó, gyulladáscsökkentő, és nyugtató hatású is.

A nyirokmasszázs hatása:

 • az anyagcsere folyamat beindítása, gyorsítása
   az immunrendszer aktiválása
 • a méregtelenítés, a bőr mély tisztítása a sejtműködés helyreállítása
 • a test fiatalítása
 • az emésztési zavarok rendezése
 • a szem alatti táskák csökkente
 • a testsúly csökkentése
 • a fáradt lábak regenerálás

Mi okozza a problémát?

Rengeteg méreganyaggal terheljük szervezetünket, melyek lerakódnak testünkben, leterhelik immunrendszerünket, és megbetegszünk.

A táplálékokkal elfogyasztott tartósítószerek, vegyszerek, cukor, só, hús  és egyéb méreganyagok felhalmozódnak szervezetünkben.

Amikor testünk valamely területén gyulladások, sérülések vagy egyéb okok miatt a nyirokáramlás nem megfelelő, azaz gátolt az elfolyás, nyirokpangás keletkezik, a salakanyagok nem tudnak eltávozni, az érintett rész megduzzad és a bőr fényesen kifeszül.

Mi okozza a nyirokpangást?

A szerzett nyirokpangás gyakoribb, mint a veleszületett. Jellemző, hogy nagyobb sebészeti beavatkozásokat követően alakul ki, különösen daganat eltávolítását követően, amikor a nyirokcsomókat és nyirokutakat is kiirtják, vagy pedig röntgennel besugározzák. Például a daganatos mell és kapcsolódó nyirokcsomók eltávolításakor a kar duzzanata alakul ki.
Az ismételten gyulladásba került nyirokerek hegesedése szintén nyirokpangást okoz, de ez nagyon ritka állapot, kivéve a trópusi parazita, a Filaria által okozott gyulladást.

Van megoldás?

Lágy masszázs – erős méregtelenítés.

A nyirokmasszázs vagy lymphodrenázs olyan speciális masszázstechnika, melynek segítségével a nyirokáramlás többszörösére növelhető, így megnő a méreganyagok felszabadulása és hatékony kiürítése.
A nyirokmasszázs módszert a század elején egy dán biológus, dr. Emil Vodder fejlesztette ki, miután betegei kezelése során észrevette, hogy a nyirokcsomók és nyirokvezetékek masszázsa következtében a test bizonyos területein kialakult fájdalmas duzzanatok csökkennek.
A nyirokmasszázs a nyirokkeringés irányába történő lassú, lágy, körkörös, nyomó-simító és vibráló mozdulatok, melyek rendkívül jó hatással vannak a szervezetre.

Hogyan történik a kezelés?

A nyirokmasszázs gyengéd, ritmikus mozdulatai csillapítják az esetleges fájdalmakat, kellemesen ellazítják a testet és nyugtatják a vegetatív idegrendszert.
A nyirokcsomó pontokra kifejtett nyomással olyan hatást indul el, ami megindítja a drenázst, vagyis a folyadékáramlást.
A nyirokmasszázs során olyan intimszféra körüli részeken szükséges dolgozni, mint a mell környéke, has, combhajlat, fenék. Ezeket a részeket nem lehet kihagyni a kezelés hatékonysága érdekében. A kezelés hölgyeknél és férfiaknál is alsóneműben történik.
A terápia minden esetben egyénre szabott, melynek az a célja, hogy fokozza a nyirokáramlást és az anyagcsere folyamatokat, valamint lazítsa a zsírt, és távolítsa a helyszínről. A végső cél a nyirokáramlás helyreállítása.

Javallatai

 • Szöveti pangások kezelése
 • Láb és karödémák kezelése
 • Méregtelenítés
 • Immunrendszer erősítés
 • A test felfrissítése,szervezet regenerálása,  

Ellenjavallatai

 • Vesebetegség
 • Asztma
 • Trombózis,visszérgyulladás
 • Súlyos gyulladásos állapotok
 • Pajzsmirigy-túlműködés
 • Lázas,legyengült állapot
 • Szívprobléma
 • Allergiás, gombás bőrproblémák, bőrsérülések

Svédmasszázs

A klasszikus svédmasszázs az egész testre kiterjed, az izmok átmasszírozására irányul. A legelterjedtebb nyugati masszázsfajta, mely frissíti, kondicionálja a testet, csökkenti a fájdalmakat, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést. Lazítja a feszülő, görcsös izmokat, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz káros hatásait.
A különböző hát, váll, vagy derékfájdalmak a legtöbb esetben nem egyik napról a másikra alakulnak ki, hanem ez egy folyamatnak az eredménye. A kezelés megkezdése előtt fontos kideríteni a probléma forrását, ami adódhat helytelen életmódból, rossz testtartásból, valamilyen sérülésből, vagy annak az utóhatásaiból, esetleg egy lelki blokkból.Sokszor nem csak egy kiváltó ok van a háttérben, ezért egy olyan kezelésre van szükség, ami komplexen fejti ki a hatását, és több problémát is képes megoldani. Ha már a fájdalom egy ideje jelen van, akkor azt halogatni sem érdemes, mivel az idő előrehaladtával ez egyre csak rosszabodhat. Már az első alkalommal is jelentősen csökkenhet a fájdalom.

Kinesio tape

A kinesio-taping módszer a test öngyógyító képességének aktivizációján alapul a kinesiológia alkalmazása által. A sok fájdalom az izmokat és az ízületeket körülvevő szövetek működési zavaraiból és ezen zavarok összjátékából ered. Az ízületi problémákat gyakran az ízület körül kialakult izmok egyoldalú aktivitásából következő izom asszimetria váltja ki, melyet az ellenoldali izomelasztikusság és izomerő különbség idéz elő.
Ezek alapján fejlesztette ki Dr. Kenzo Kase a kinesio-taping módszer alapelveit, hogy a test öngyógyító mechanizmusát támogassa a zavart területeken. A cél az volt, hogy a zavart szervezetben keletkező folyamatokat receptor ingerekkel segítse, és így elősegítse az öngyógyítást. Az azonos márkájú és típusú, de különböző színű kinesiology tapaszok anyagukban megegyeznek. A kinesiology szalagok színei közti különbségeknek a színterápiában van szerepe.

Mire alkalmazható a kinesiológiai szalag? 

Izomhúzódás, zúzódás, részleges szalagsérülés, bevérzések okozta panaszok, ill. ízületi folyadékgyülemek, fokozott izomtónus, ill. izomgörcs enyhítésére, fájdalomcsillapításra, ízületi gyulladás, rándulás, íngyulladás okozta bántalmakra, nyirokkeringés stimulálására, mozgásszervi rehabilitációra, egyéb mozgásszervi panaszok, menstruációs görcsök enyhítésére és rehabilitációra.Ezek alapján fejlesztette ki Dr. Kenzo Kase a kinesio-taping módszer alapelveit, hogy a test öngyógyító mechanizmusát támogassa a zavart területeken. A cél az volt, hogy a zavart szervezetben keletkező folyamatokat receptor ingerekkel segítse, és így elősegítse az öngyógyítást. Az azonos márkájú és típusú, de különböző színű kinesiology tapaszok anyagukban megegyeznek. A kinesiology szalagok színei közti különbségeknek a színterápiában van szerepe.

 • Kinesio tape ragasztás
 • trapéz izom
 • nyak – fejbiccentő izom
 • delta izom
 • lumbágó
 • isiász
 • bicepsz
 • tricepsz
 • golfkönyök
 • teniszkönyök
 • térd
 • lábszár
 • boka

Cellulit masszázs

A narancsbőr enyhítése természetesen hosszú folyamatot igényel, de megfelelő életvitel mellett meglehetősen jól javítható az állapot.
A narancsbőr esetén a laza kötőszövetekben zsírsejtek gyűlnek össze, melyek csomókba rendeződnek, majd megnagyobbodnak, ezzel lassítva a vérellátást és a nyirokkeringést. Méreganyagokkal telített nyirok halmozódik fel a szövetek között és ezáltal a bőr felszíne rücskössé, göröngyössé válik. A masszázs javítja a keringést, a nyirokkeringést és a szövetek oxigénellátását, frissességét. Ezt a hatást a felhasznált speciális krém tovább fokozza. A várt eredmény rendszeres masszázzsal, az étrend és az életmód megváltoztatásával érhető el.

A narancsbőr kialakulásának okáról megoszlanak a vélemények, viszont egyre többeket érint. A cellulit kezelő masszázs tökéletes kiegészítője lehet egy kiegyensúlyozott életmódnak, mely elengedhetetlen a javuláshoz. A kezelés és a felhasznált speciális krém fokozza a keringést és a szövetek oxigénellátását, mely által a bőr feszesebb, puhább, egységesebb kinézetű lesz.

Azon szerencsés emberek közé tartozom, akik foglalkozásukat szeretik és nem munkának élik meg

Ahogy maga a cellulit is összetett probléma, úgy a megoldás is az. Elengedhetetlen a helyes táplálkozás, megfelelő folyadék bevitel és mellette a mozgás. Ha képesek vagyunk hatékonyan fokozni a vér- és nyirokkeringést, és elkezdjük elszállítani a már ott deponizált méreganyagokat, akkor az egész folyamatot megállíthatjuk, sőt visszafordíthatjuk. Erre szolgálnak a különböző alakformáló technológiák, melyekkel személyre szabottan, kombinálva érhetjük el testünk szépülését.

Arcmasszázs

Különböző arcmasszázsokat is végzek melyeknek nem a klasszikus kozmetikai feltöltés a célja.
De természetesen ha egy lazító frissítő kikapcsoló arcmasszázst szeretnél azt is szakszerűen megoldom.

Koreai arcél és a Keleti botox masszázs

Hasonló fogásokat tartalmaz, mindkettőnek célja az arc nyirok folyadékának elvezetése ezáltal a kollagén termelés fokozása, bőr feszesítése.

Keleti Botox

A Keleti botox masszázs segít eltüntetni a finom mimikai ráncokat, a szem alatti karikákat. nyiltabbá teszik a tekintetet. Feszesíti a bőrt, kiválasztja a salakanyagokat, halványítja a pigment foltokat, kitisztítja a faggyúmirigyeket és a szem alatti karikák felszámolására is bevethető.
Ez az intenzív terápiás kezelés nagyon hatékonyan erősíti és fokozza a kollagén rostok rugalmasságát és mennyiségét, a pangó – toxinokkal teli – nyirokfolyadék elvezetésével pedig látványosan fiatalosabb lesz az arcunk.

keleti botox arcmasszázs kezelés bevezetéseként egy frissítő arcmasszázst végzek, majd az előkezelt felületet alapos takarításnak vetem alá. Először egy tradícionális kínai gua sha “kaparó” technikával dolgozom, majd speciális arcköpölyözővel vezetem ki a felhalmozódott salakanyagokat.

Koreai Acél

Koreai arcél a keleti kultúrákban igen elterjedt.Ez egy Koreából származó arcemelő lifting masszázs.
Egy speciális arcmasszázs. A kezelés egy intenzív nyirokmasszázs is egyben, ami a speciális olaj hatásával együtt javítja a bőr és izmok állapotát, katalizálja a nyirokkeringést. Célja, a bőr keringésének optimalizálása, a salakanyagok és a felhalmozódott víz kivezetése az arc a nyak és dekoltázs bőrszöveteiből. Valamint az izomzat átdolgozása és a SMAS rétegre való hatása.
Az idő előre haladtával a SMAS /fascia/ réteg sorvad, ami bőrünkben subcutis-t köti össze az izomzattal. A rendszeres masszázzsal stimulálja a SMAS réteget, aminek hatására a kollagén és elasztin termelődés beindul, így arcunk visszanyeri évekkel ezelőtti feszességét, tónusát.
Ez szintén dinamikus erőteljes fogásokból álló az arcmasszázs, hatására az arckontúrunk, valamint a zsírréteg is átrendeződik és eltűnik a tokáról, arc állvonaláról.

A masszázs által mozgósított fibroblasztok intenzívebben termelik a kollagén-és elasztikus rostokat. A masszázs utáni 3-4 hétben fokozódik az elasztin és kollagén termelődése, így folyamatos javulás észlelhető az arcon, a masszázs rendszeres ismétlése pedig folyamatos javulást eredményez.
Mikor ajánlott a masszázs?

Mikor ajánlott a masszázs?

 • arckontúr megereszkedésénél
  szemalatti táskásodás esetén
 • szemhéj megereszkedésénél
 • nyúzott arcbőrnél
 • mélyebb ráncok csökkentésénél
 • apróráncok eltüntetésénél

Az arcon lévő energiapályák (meridiánok)

A meridiánok energiavezetékei úgy hálózzák be a testünket, mint az ereink és idegpályáink. Kölcsönös összefüggésben állnak az energiaközpontjainkkal, a csakrákkal.
12 pár fő meridiáncsatorna és két fő vezeték (kormányzó és befogadó) hálózza be testünket, melyeken az életenergia egy zárt pálya rendszerben áramlik. A finomenergia felvétele a csakrákon keresztül történik, és a meridián vezetékeken jut el a test létfontosságú szerveihez.

Az arc nyirok elvezetése

Érhálózatunkat egy zárt- (artériás és vénás rendszer) és egy nyílt- (nyirokér rendszer) rendszer alkotja.

A nyirokerek feladata a nyirokköteles folyadékot a szövetközti térből visszaszállítani a vérerekbe. Kesztyűujj szerűen vakon végződő kapillárisok kezdik a folyadék összeszedését, melyek egyre vastagabb nyirokerekbe, majd a nyirok főtörzsbe vezetik a fehérje dús folyadékot, amit az visszajuttat a vénás rendszerbe.

Ajánédkutalvány

Ajándékozz frissítő masszázst szeretteidnek

Lepd meg a Kedveseid, Szeretteid, Barátaid ajándékutalvánnyal, és válasszanak bármely szolgáltatásomból. 

Masszázs Árak - Kispest

Árak

Alkalmi kezelések árai
Vállöv-, nyak-, fejmasszázs (30 perc)
7.200 Ft
Hátmasszázs (45 perc)
8.800 Ft
Teljes testmasszázs (60 perc)
12.000 Ft
Teljes testmasszázs (90 perc)
16.000 Ft
Teljes testmasszázs (120 perc)
20.000 Ft
Relaxáló masszázs (60 perc)
12.000 Ft
Harbál masszázs (60 perc)
16.000 Ft
Kinesio tape
5.000 Ft / testrész
Nyirok masszázs arcmasszázzsal (90 perc)
16.000 Ft
Cellulit masszázs (comb+fenék)
10.000 Ft
Cellulit masszázs (comb+fenék+has+csípő)
14.000 Ft
Cellulit masszázs (teljes test)
18.000 Ft
Arcmasszázsok (45 perc)
8.800 Ft
Qu asha fogyasztó talpmasszázs
7.500 Ft
Reflexológiás talpmasszázs
8.000 Ft
Bérletek árai
Hátmasszázs bérlet 5x40 perc
39.000 Ft
Teljes test masszázs bérlet 5x90 perc
60.000 Ft

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és a változás jogát fenntartjuk.

Rólunk

Szépségszalonunkban mindannyian kiemelkedő szakmai színvonalat képviselünk, és folyamatosan képezzük magunkat, hogy mindenből csak is a legjobbat kaphasd!

Kapcsolat

1196, Budapest, Templom tér 16.

Megközelíthető autóval az Ady Endre útról, vagy tömegközledéssel a 68 / 151 -es busszal vagy 42-es villamossal, a megállóktól 3-4 percnyi sétával.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek 10:00 – 19:00
Szombat 09:00 – 12:00
Vasárnap Zárva

Szombaton, csak időpontfoglalással!

Bejelentkezés

Kozmetika:+36 70 576 2372
Fodrászat:+36 70 301 7657
Műköröm:+36 20 547 3100
Pedikűr:+36 20 547 3100
Kriszti masszázs:+36 70 602 3053
Kati masszázs:+36 70 776 8807

@alexaszepsegszalon.hu – 2023