ultrahangos zsírbontás

Ultrahangos zsírbontás XIX- Kispest

Ultrahangos zsírbontás Kispesten

Magdi

Szabó Mária Magdi vagyok, kozmetikus. Szeretettel várok minden fogyni vágyót Kispestre, az Alexa szépségszalonba, ahol most már ultrahangos zsírbontás is választható. Régóta foglalkozom különböző testfeszesítő kezelésekkel, folyamatosan képzem magam, így biztosítva, hogy vendégeimnek csak is a legmodernebb és leghatékonyabb megoldást ajánlhassam.

Gondoskodj megfelelően a testedről, mert nincs belőle másik!

A zsírbontó kezelés során a 28Khz-es ultrahangos, kavitációs fejjel célzottan távolítjuk el a zsírlerakódást úgy, hogy mozgásra és súrlódásra késztetjük a zsírsejteket, és lebontjuk a zsírcellákat. A kezelés egyszerre kényeztet és megszabadít a zavaró zsírsejtektől. Ez a fajta zsírbontó eljárás biztosítja azt, hogy veszélyes, költséges és soksor hegekkel járó műtét nélkül érjük el a kívánt alakot, annak minden fájdalmas és kellemetlen mellélhatása nélkül.

Gyere és próbáld ki az ultrangangos zsírleszívást Kispesten, a XIX. kerületben.

Ultrahangos zsírbontás, kavitáció

Ez a fajta zsíbontó eljárás biztosítja azt, hogy műtét nélkül érjük el a kívánt alakot, annak minden fájdalmas és kellemetlen mellélhatása nélkül. Elsősorban a bőr alatti (subcutan) zsír csökkentésében van szerepe, és kiváló a narancsbőr kezelésére is. A nagy kezelőfej a nagyobb testfelületek kezelését (has, fenék, comb) teszi lehetővé, melynek során az ultrahang impulzusok 5 cm mélységben képesek lehatolni a zsírszövetben. Ezek a berendezés által generált ultrahang impulzusok a zsírsejtekben buborékokat hoznak létre, melynek ütközése, szétrobbanása olyan nyomásváltozást eredményez, amely hatására a zsírsejtek szétesnek. A nyirokrendszer segítségével a zsírbontás alatt folyékonnyá vált zsír és az egyéb bomlástermékek a májba jutnak, ahol azok lebontásra kerülnek, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből. Az anyagcsere folyamatok javításához ajánlott napi 2,5-3 liter folyadékfogyasztás. A kezelés különösen hatékony, ha csökkentjük a napi szénhidrátbevitelt.

Ajánédkutalvány

Ajándékozd a szépséget szeretteidnek

Lepd meg a Kedveseid, Szeretteid, Barátaid ajándékutalvánnyal, és válasszanak bármely szolgáltatásomból. 

Ultrahangos zsírbontás menete

A zsírbontó kezelés megkezdése előtt a kezelendő felületre felvisszünk annyi ultrahang zselét, hogy a kezelőfej könnyen és akadálymentesen mozoghasson. Az ultrahangos masszírozó fejet a fogyasztandó területre helyezzük, majd folyamatosan mozgatva, masszírozzuk azt. Ez semmilyen kockázattal vagy fájdalommal nem jár, az ultrahang a körenyező erek és egyéb szöveteket, szerveket érintetlenül hagyja, csak a zsírsejteket bontja meg, ami egy kis ciripelő hanggal társul mindössze. Ennél a fázisnál az ultrahangos fej, az általa kibocsájtott ultrahangos rezgésekkel behatol a bőrréteg alá, ami gyors rezgésre készteti a zsírsejteket, ezáltal olyan apró vákuumbuborékok keletkeznek a sejteken kívül és belül, amelyek a zsírsejtek lebomlását idézik elő. A kezelés során ezek a sejtek folyamatosan surlódnak, és közben glicerinné és szabad zsírsavvá bomlanak, ami zsírbontó hatást eredményez.

Mely testrészek kezelésére alkalmas a kavitációs zsírbontás?

  • has, csípő, derék és gyomor tájék,
  • comb (külső, belső, elöl, hátul)
  • fenék
  • kar

Fontos tudnivalók

A legfontosabb szabály a kúrák alatt a napi három liter folyadékbevitel. Ez azért fontos, mert ha nem iszol elég folyadékot, akkor felbontott zsír és egyéb méreganyagok nem tudják elhagyni a szervezeted így lényegében nem lesz hasznos a kezelés.

A legjobb a víz, de kortyolgathatsz (cukormentes) zöld teát vagy frissen facsart zöldség és gyümölcsleveket. Kávét a kúra alatt ihatsz, de cukor helyett édesítővel, és minden kávé mellé legalább 3dl vizet igyál. Ez nem tartozik a 3 liter folyadékba, mert ez pótolja amit a kávé elvon a szervezetből.

Az ultrahangos zsírbontás előtt egy órával már lehetőleg ne egyél szilárd ételt, és utána is inkább könnyebb salátát, csirkemellel, hallal, illetve sok gyümölcsöt vagy zöldséget ajánlunk, mivel a szervezeted már így is igénybe van véve, hiszen a kezelés alatt felszabadult zsírokat és méreganyagokat “le kell dolgoznia”.

Ultrahangos zsírbontás Árak

Árak

Kezelések Ár
1 órás kezelés
6.000 Ft
30 perces kezelés
3.000 Ft

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és a változás jogát fenntartjuk.

Rólunk

Szépségszalonunkban mindannyian kiemelkedő szakmai színvonalat képviselünk, és folyamatosan képezzük magunkat, hogy mindenből csak is a legjobbat kaphasd!

Kapcsolat

1196, Budapest, Templom tér 16.

Megközelíthető autóval az Ady Endre útról, vagy tömegközledéssel a 68 / 151 -es busszal vagy 42-es villamossal, a megállóktól 3-4 percnyi sétával.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek 10:00 – 19:00
Szombat 09:00 – 12:00
Vasárnap Zárva

Szombaton, csak időpontfoglalással!

Bejelentkezés

Fodrászat:+36 20 224 1435
Kozmetika:+36 70 576 2372
Műköröm:+36 20 547 3100
Pedikűr:+36 20 547 3100
Masszázs:+36 70 602 3053
Zsírbontás:+36 20 824 5540

@alexaszepsegszalon.hu – 2022